پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

ترکیه: غزه به عذاب وجدان سنگین برای جهان تبدیل شده است

ترکیه: غزه به عذاب وجدان سنگین برای جهان تبدیل شده است «هاکان فیدان» تأکید کرد که جنایت‌های رژیم صهیونیستی در غزه بر روی وجدان جهانیان سنگینی می‌کند و کشورها برای پایان دادن به این فاجعه مسؤولیت مهمی دارند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۷ - ۱۹ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 09
کد خبر: ۲۳۱۸۴۶

به گزارش راهبرد معاصر، «هاکان فیدان» وزیر امور خارجه ترکیه در نشست خبری در واشنگتن درباره اوضاع غزه گفت: پایان دادن به این فاجعه و کشتار بزرگ برادران ما در غزه در اسرع وقت و اطمینان از برداشتن گام‌های مشخص در راستای این هدف، به مسؤولیتی ضروری تبدیل شده است.

 

فیدان با بیان اینکه برخی کشورها مانند ترکیه خواستار آتش بس دائمی بدون وقفه هستند، گفت: چنین سطح از اجماع هرگز در هیچ رویدادی در جهان به دست نیامده است.

 

وی ادامه داد که نهادهای بین المللی به ویژه سازمان ملل و بسیاری از کشورها احساس می‌کنند که موظف به انجام کاری در مورد وضعیت انسانی در غزه هستند.

 

وزیر امور خارجه ترکیه تأکید کرد که رویکرد آمریکا برای ایجاد بندر موقت در غزه برای کمک‌های بشردوستانه، نتیجه واکنش جامعه جهانی است.

 

فیدان تصریح کرد: غزه نه تنها بار سنگینی بر وجدان جهانیان است، بلکه به نظر می‌رسد عاملی است که جوامع کشورها را به شکلی غیرمنتظره بسیج و شعله‌ور می‌کند.

 

وزیر امور خارجه ترکیه خاطرنشان کرد: برخی کشورها در مورد اقدامات اسرائیل «کور و کر» هستند. قتل عمدی بیش از ۳۰ هزار غیرنظامی بی گناه در غزه، نقطه جدیدی در ظلم و ستم است و ادامه این بحران یک «واقعیت غیرقابل تحمل» است.

 

گفتنی است که هاکان فیدان برای دیدار با آنتونی بلینکن همتای آمریکایی خود و گفتگو درباره روابط دوجانبه، مسائل منطقه‌ای و بین المللی به‌ویژه وضعیت غزه به واشنگتن سفر کرده است./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار